Krop og sind har i mange år været genstand for min personlige interesse og søgen. Oprindeligt er jeg uddannet sygeplejerske og siden som Mensendiecklærer. Jeg tog min første uddannelse som massør for 25 år siden. Siden er flere kurser/uddannelser i klassisk fysiurgisk massage hos bl.a Bente Klitgaard, Gunna Højgaard, japansk lifting massage kommet til.

Den dybe og også meditative afspænding af krop og sind har været en tråd i, hvad jeg har beskæftiget mig med. Meditation og fordybelse har fyldt en del i mit private liv mange år.  Meditation er for mig, det at være stille, med en fri og  flydende opmærksomhed, en tilstand af væren, at kunne lytte ind i mig selv,  være med de tanker og følelser der er, men uden at forklare eller forstå. At opdage i stilheden,  at der bagved de personlige ting, bl.a. findes en fred af uendelige dimensioner. Meditation er, som jeg har oplevet det, ikke kun at sidde på en pude, – også i bevægelse kan det meditative og den indre ro opstå.

Både klanglyd og qigong øvelser/bevægelser er fantastiske måder at finde ind i en indre ro. Foruden at øge og forbedre energiniveuet både i os og omkring os, er der er noget  meditativt  og smukt i begge dele.  Det er hvad jeg gerne vil dele.

Jeg er uddannet Qigong instruktør i Shaolin formen ved Nordic Zen i Danmark ved Tine Bihlet. Desuden uddannet instruktør i Yuan Gong Qigong i Stockholm. Jeg har gennemført Level 1, som jeg har tilladelse til at undervise i.

Derudover er jeg uddannet klangmassør efter Peter Hess-metoden på Nordlyscentret. Jeg har givet klangmassager som led i min uddannelse, lavet klangmeditationer ved privat meditationsgruppe, ved qigong træning og i Køge Kirke i samarbejde med kirkens præster henover sommer og efterår 2017. Siden 2018 har jeg holdt ugentlige klangmeditationer for en mindre åben gruppe i Køge midtby.

Desuden: Instruktøruddannelse i Effekt gymnastik v. Birgitte Nymann og underviste i FOF Køge i en række sæsoner.

Livsfilosofisk vejledning, kurser ved Alex Riel.

Jeg har gennem flere år løbende modtaget individuel meditationsvejledning.

Deltaget i Areopagos’ Bøn i Bevægelse et forløb i en lukket gruppe v. Øyvind Borgsø.

Jeg har danset 5-rytmedans i en længere periode og deltaget i en lukket dansegruppe, i Room for The Dancer v. Espen Andli.

Deltaget i diverse kurser: Qigong v.  Sifu Pragata og tager kurser i Biyunmetoden (Qi gong) v. Inge  Thegler.